„Под прикритие“ продължава

БНТ

БНТ

Джаро, Иво Андонов, Мартин – ако тези имена са ви много познати и любими, то тогава тази новина определено ще ви зарадва. А именно БНТ започна снимките на новия сезон на култовия български сериал „Под прикритие“. Това ще е петият, последен сезон.

Любимите ни актьори вече започнаха снимките на филма, като началото им бе дадено в черноморския ни курорт Свети Влас.

От БНТ съобщават, че феновете на „Под прикритие“ могат да го очакват на малкия екран от ноември тази година. „Продължихме най-вече заради зрителския интерес и световната дистрибуция. Много важно е един продукт да свърши тогава, когато все още е много добър. Зрителите трябва да се разделят със своите герои, докато все още са влюбени в тях“, признава програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.

Освен любимите персонажи в култовата кримка – Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.

„Има няколко съвсем нови образа, които ще бъдат пресъздадени от талантливи български актьори. Разбира се, основна роля ще има и Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие. Останалото зрителите ще видят сами. Благодарен съм на целия екип и на домакините ни в Свети Влас за съдействието за снимките, което дава възможност продукцията да се заснеме на високо ниво“, коментира продуцентът Димитър Митовски.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×