Бърз хостинг без ограничение на процесорно време!

хостинг без ограничение на процесорното време

Омръзна ли ви да ви досаждат от хостинг компанията на вашия сайт и да ви казват, че сте превишили процесорното време? Омръзна ли ви да ви подтикват да плащате повече?

Ако да, то ние от HOSTTOX имаме решение за теб! Ние намерихме начин да не ограничаваме нашите клиенти чрез процесорно време и в същото време да предлагаме стабилна и балансирана споделена хостинг услуга.

Нашата SSD хибридна споделен хостинг услуга ограничава нашите клиенти по ресурси, подобни на тези като при виртуалните сървъри – процесорна мощ, оперативна памет, дисково пространство и други сървърни ограничения.

Да, точно така – няма процесорни минути!

Нарекохме плановете си хибридни, защото те са с мощност като при VPS и с всичко удобства на споделения хостинг. Всеки хостинг акаунт разполага с процесорна мощ, която да използва за обработка на PHP скриптове, MySQL и други. С колкото повече процесорна мощ разполага вашия акаунт, толкова по-бързо той ще обработва заявките на вашите потребители. Просто е!

Как да избера най-подходящия план за моя сайт?

Ако не сте сигурни кой план е най-подходящ за вашия сайт, то ние съветваме да стартирате с план Старт и да наблюдавате колко ресурси са необходими за работата на сайта от контролния панел cPanel. По всяко време можете да промените плана си, без сайтът да спира работа.

Ако не съм доволен от услугата, ще ми върнете ли парите?

Ако не сте доволен от нашите услуги и ни уведомите за това в първите 20 дни на услугата, то ние ще възстановим всичко заплатено. Без да задаваме въпроси!

Ако реша да използвам вашите услуги, ще се погрижите ли за прехвърлянето на сайта ми?

Да, разбира се! Единствената ваша задача е да ни предоставите достъп до хостинг контролния панел на сайта. Ние ще направим всичко останало за вашия сайт. А след като прехвърлим сайта при нас, ние ще извършим безплатна оптимизация, за да сте сигурни, че ресурсите се използват максимално ефективно.

Целта на нашата компания е да предостави иновативни хостинг услуги и инструменти, чрез които да увеличите обсега на потребителите и да разширите бизнеса. Нашата мисия е да ви предоставим ресурсите, от които се нуждаете, за да успеете. Вярваме, че успехът на нашите клиенти е и наш успех.

А сега можете да се възползвате и от нашата новогодишна промоция, като изпробвате услугите ни един мезец безплатно, за да се убедите в качеството на нашата услуга.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.