Търсят се 40 българи до 40 г., които имат значение за България

Дарик

Дарик

След успеха на първите две издания на „40 до 40“, Дарик радио отново се в впуска в търсене на правилната формула за успеха и хората, които променят към по-добро средата, в която живеем и работим.

Време е да намерим следващите 40 с третия сезон на проекта на Дарик радио „40 до 40“.

Те трябва да са смели иноватори с предприемачески дух. Това са онези хора, които измислят нови подходи при решаването на ежедневни проблеми, създават работни места, обогатяват ни с откритията и креативността си и са станали успешни, преди да бъдат медийно популярни.

Те работят в различни професионални сфери, но имат обща цел – да търсят по-доброто бъдеще. Те са избрали България, за да реализират идеите си, да стартират бизнес, да развиват социални инициативи, да споделят таланта и постиженията си.

От днес всеки може да номинира себе си и българин, чиято история и успех трябва да бъдат разказани.  Категориите, които са най-силно представени са: наука и образование, бизнес и предприемачество, култура и изкуство, технологии и иновации и социални инициативи. Номинационната форма можете да откриете на официалния сайт на проекта ТУК.

„40 до 40“ не е класация, защото всички отличени личности стават част от една общност от можещи, смели и креативни млади хора, които могат да си взаимодействат помежду си, да работят по съвместни инициативи, да вдъхновяват обществото. „40 до 40“ е и послание към подрастващите. Те трябва да разпознават правилните формули за успеха в професионален и личен план, да имат правилните примери пред себе си.

Финалистите ще се избират от авторитетно жури, което се състои от професионалисти в различни сфери на обществения живот. Журито ще работи по предварително зададени критерии.

В началото на октомври ще се обявят избраните, от членовете на журито, финални топ 40. Всяка една от номинираните 40 личности ще бъде представена пред широката публика, в ефира на Дарик радио, интернет, социални мрежи  и чрез различни публични изяви.

Във време, когато позитивността и успешните истории в България са дефицит, когато голяма част от подрастващите нямат ценности и истории за пример и вдъхновение, Дарик радио осъществява проект, който да покаже 40 млади българи с различни професии, идеи и стремежи. Общото между тях е, че те променят средата, в която живеят, творят и работят и имат потенциала да продължават да го правят.

Актуална информация около проекта, можете да следите на официалния му сайт и в социалните мрежи: Facebook, Twitter, Instagram.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.