Б.Т.Р.  с концерти във Варна и Бургас

SME

SME

Емблематичната рок  банда Б.Т.Р.  ще завърши серията от летните си концерти „Лято  2015”  в   Бургас 23 август и Варна 24 август на сцената на летните театри в морските ни градове.

В двучасовата програма са включени  хит синглите „Елмаз и стъкло“, „Хей, момиче“ ,  „Спасение“ , „Цвете от луната“,  „Море от любов“, “Да погледна в теб“, “Хвани живота си в ръце”  и др. , както и всички песни от последния 11-и албум на групата „Защо”.

Паралелно с летните и предстоящите през септември коинцерти, момчетата погодтвят и реализацията  на видеото към  четвъртия радиосингъл/който е в ефира /  от албума „ Защо” – „100 Надежди”.

С нестандартната идея за видеореализацията на „100 Надежди”, Б.Т.Р.  се надяват да предизвикат медийния и зрителски интерес , както към трите сингъла от албума  „ Защо”  – „ Забравена нежност”, „ Защо” и „ Несбъдване”.

Б.Т.Р. ,  свирили на една сцена с легендарни музиканти и групи :” „Deep Purple”, “Whitesnake”, “Scorpions”, “Ronnie James Dio – Heaven and Hell”, “Nazareth”, “Motorhead”, “Europe”,”Accept”, “Gamma Ray”, “Michael Schenker Group „ , „Iron Maiden” , на най – големите сцени в Италия, Сърбия, Украйна, Великобритания, Холандия, Китай, Виетнам ,  и др. , споделят, че с най- голямо нетърпение очакват срещата с българската публика.

Бургас 23 август – Летен театър, 21 часа

Варна 24 август  – Летен театър, 21 часа

Билети в мрежата на   на TICKETPRO и на касите на летните театри.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.