Български сайт помага за обезщетение за полети

Обезщетение за полети Български сайт съобщава редовно кога са нарушени правата на пътници на различни авиолинии, за което имат право да подадат документи за обезщетение. Информацията се намира лесно и през фейсбук, където сайтът има страница „Обезщетение за полети.“ 

Най-новата информация там е от 5 септември и според нея всички пътници, засегнати от закъснение на вечерия полет на Wizz Air от Лондон до София на 5 срещу 6 септември могат да претендират за 400 евро обезщетение.
Вече се изплащат обезщетенията от по 400 евро на пътниците, чиито билети бяха дублирани от Wizz Air и не можаха да летят от София за Лондон в края на август, съобщи междувременно транспортният министър Ивайло Московски пред Нова телевизия.

В края на август имаше няколко поредни случая, в които унгарската нискотарифна авиокомпания няколко пъти  свали пътници от свои самолети на летище „София”, заради продадени дублирани билети.

Тогава Московски нареди ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ да провери на ситуацията с полетите на авиокомпанията. Резултатите от проверката показали, че подобни случаи са малко.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×