България през твоите очи

explorebg.natgeotv.com/

explorebg.natgeotv.com/

Ако сте любител на фотографията и на красивите кътчета от уникалната българска природа и история, то тогава този конкурс е точно за вас. Може да се запишете за участие във фотоконкурса Explore Bulgaria „България през твоите очи“ и можете да спечелиш участие в международен уъркшоп на National Geographic.

Състезанието започна на 1 април и ще продължи до края на месеца.

Какво трябва да направите?

Регистрирайте се на сайта на Explore Bulgaria и създайте своя профил.

Изберете, че искате да участвате.

Качете 5 авторски фотографии от БЪЛГАРИЯ.

Гласуването е за всяка отделна фотография. Така че за да спечелите, трябва да съберете най-много гласове за фотографията си. Победителят печели участие в международен професионален уъркшоп с фотографи на National Geographic.

Трябва да знаете, че снимките, които ще качите, трябва да са със следните параметри:

– да са широки не по-малко от 3000 px / 300dpi

– да са в JPG разширение с максимално качество

– Color Space Adobe 1998, sRGB

EXPLORE BULGARIA e проект на National Geographic Channel България, който се реализира за втора поредна година. Той има за цел да представи познати и не толкова познати красиви кътчета от уникалната българска природа и история, през погледа на Изследователите на National Geographic Channel България. С тяхна помощ ще бъдат заснети 6 епизода по 22 минути. Епизодите ще разкрият спиращи дъха гледки от природата на България и ще поставят героите в интересни премеждия и вълнуващи преживявания.

Сериите са хибриден формат между документален филм и риалити, и ще бъдат излъчени в праймтайма по National Geographic Channel България.

 

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×