Българин на върха на испанските музикални класации

dannylevan.com

dannylevan.com

Новият проект на Дани Левън (Danny Levan) отвя Инна и Ники Минаж и тази седмица хитът RAPTURE вече е номер едно в Испания.

„Тук в България понякога срещаме повече трудности и по-малка оценка, отколкото в чужбина. И това за постижението на новата ми песен не е прецедент”, споделя Дани Левън и допълва: „Това е невероятно признание за мен и екипа, създал проекта“, казва Дани пред Блиц.

Песента Rapture не е първият проект на Дани, който попада в обсега на испанските класации.

Предишният му хит също обра овациите в горещата страна, но този надмина и най-добрите очаквания. Преди по-малко от месец парчето влезе на 22-ро място и успя да достигне върха.

Дани е роден в Бургас, България на 24 април като Даниел Русев е български попденс и хаус певец и автор с гръцки корени по майчина линия, реализирал много проекти в България и чужбина. Стартира кариерата си с рожденото си име, впоследствие се представя с настоящия си псевдоним Danny Levan.

През 2008 година създава първата си авторска песен, озаглавена „Нещо ново“

1 декември 2014 излиза първият самостоятелен сингъл „Don`t say goodbye“ на Danny Levan с музикалния гигант Universal Music Group – Minos EMI Видеото беше качено от музикалния гигант с премиера във „VEVO“, след три месеца работата по проекта.

На 10 декември 2014 Danny Levan получава награда за „Поп изпълнител на Годината“ на годишни награди за мода, стил и шоубизнес , определени от медиите за 2014 година , който се проведоха за пети пореден път в морската столица – Варна.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.