Българка е „Мис лято 2016“ в Америка

Лора Асенова, Америка
Красотата на българската жена е известна по цял свят. Всеки чужденец, дошъл в България, ще потвърди, че българките са едни от най-красивите жени на земята.

Поредното доказателство за това е 22-годишната Лора Асенова. Красавицата от Бяла Слатина спечели поредния конкурс за красота, с който натри носовете на всички.

След „Тот модел на Северозападна България“, Лора вече е и „Мис лято 2016 на Мъртъл Бийч„, съобщава Дарик.

„Успяхме да постигнем още един успех и за пореден път да докажем, че българките са най-красивите жени!“, обяснява чаровната Лора за успеха си в Америка.
„На този конкурс се озовах по простата причина, че в момента съм в Америка на студентска бригада. Реших да опитам нещо ново и различно, да видя нов свят, нов континент и попаднах на конкурса случайно. Конкуренцията беше много сериозна – имаше момичета от различни държави като Словакия, Украйна, Хърватия, Молдова и др. Бяхме 10 участнички, но конкурсът беше много по-различен от стандартните в България“.

Интересен е фактът, че публиката е решила, че Лора Асенова трябва да спечели.
„Конкурсът не е само за красота, той е за чар, за харизма, за излъчване. Доста необходими качества“, признава Лора.

Но българката е категорична в едно – „предпочитам България и със сигурност ще се върна и искам да си остана в моята родна държава“.
×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.