Деси Добрева с нов фолклорен проект

Деси Добрева
Ангелогласата певица Деси Добрева представя новия си проект – „Лудо младо“, който е смесица от стилове и ритми, комбинирани с богатия български фолклор.

Дебютът на ДЕСИ ДОБРЕВА и ЛУДО МЛАДО БЕНД ще е на 29 ноември от 20:00 часа на сцената на Sofia live club. Деси няма да изневери на стила си и ще представи песни, специално аранжирани за изпълнение на живо.

Деси Добрева

Без фалш и без флашки! На сцената с Деси ще се качат още 21 човека – музиканти и танцьори, които ще представят един магичен спектакъл с много мултимедийни щрихи. Ще можете да се насладите на живите изпълнения на: “Лудо Младо”, “Катерино, моме”, “Седнало е Джоре дос”, “Девойко, мари, хубава”, “Море сокол пие” и още, и още…

Впечатляващият артистичен талант на Деси кара публиката напълно да се потопи в магията на музиката, която всеки път възпламенява страстта към истинското изкуство и превръщат всеки неин концерт в празник за сетивата и сърцата.

„Избухлива е програмата, много ще е весело. Смесили сме влашко, шопско, граовско хоро с хип-хоп, дори с фънк елементи”, издаде Добрева и допълни, че подготвя ефектен спектакъл за голяма сцена.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×