Филм за България в 4 сезона

youtube

youtube
Детето ви не може да се откъсне от смартфона или таблета. Непрекъснато е онлайн и няма време за вас. Тази картина в днешно време е все по-позната и по-нормална.

Технологиите са част от ежедневието ни.

Но нека да ти покажа какво може да направиш….

Така започва видео клип, озаглавен „Bulgaria is fun“ („България е забавна“).

Каква е идеята?

„На път сме да създадем филм за България, „България в 4 сезона”, който ще разкрие пред своята публика не само красотата на българската природа, не просто древността на българската история или величието на българския дух през вековете. Това, не е поредният документален филм за България.

Това е една завладяваща история, в която главният герой – шестгодишно българско момче – минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето. По пътя си той е изправен пред много перипетии, но легендарни български личности му помагат да преодолее страха и да повярва в себе си и в силата на своя дух!

За реализацията на филма със сцени като Гладиатори на Римския стадион в Пловдив, Боят при Шипка и много други, ни трябва вашата помощ! Затова и изградихме кампанията “Wake Up” на Indiegogo платформата в интернет, на която българи и хора от цял свят ще имат възможността да подкрепят реализацията на „България в 4 сезона“, като направите дарение онлайн на тoзи адрес→ www.igg.me/at/wakeupnow , а ние сме подготвили най-различни подаръци (perks) за всеки дарител, ЗА ВСЕКИ БУДИТЕЛ!

Това призовават създателите на клипа „България е забавна“.

Кутия цигари, пакетче дъвки или #Филм_за_България – гледайте, за да разберете…

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×