Национални фолклорни игри 2016 г.

Национални фолклорни игри 2016 г.

Това е събитието, където за първи път може да изпробвате вашите умения в нашите специално подготвени дисциплини.

Национални фолклорни игри 2016 г. дават възможност за уникално забавление. Включете се с вашите колеги, приятели или роднини и решете дългогодишен спор,  забавлявайте се, изпитайте вашата бързина, издръжливост сред останалите играчи и си заслужете титлата „Национален шампион“ на Национални фолклорни игри 2016 г..

Направете ваш отбор и застанете срещу други отбори в нашите специално подготвени игри за вас,  разгромете вашите съперници и покажете, кой е по-добър. Изпитайте чувството на победители сред всички останали.

Организаторите са подготвили 4 състезателни игри, в които вие и вашият отбор може да се явите, а именно:

Участниците трябва да са над 16-годишна възраст. За всички от 16 до 12-годишна възраст са подготвени специални дисциплини: „Носене на яйце в лъжица“ и „Скачане в чувал“, а за най-малките ще има специален сектор, където ще могат да играят на традиционни игри като: „Пускам, пускам кърпичка”, намотаване на прежда за най-кратко време и оцветяване на различните традиционни фолклорни носии.

За всички участници и гости на събитието ще има празничен банкет по случай първото издание, обещават организаторите.

Повече подробности, програма и как да се запишете може да видите на сайта на Национални фолклорни игри 2016 г. или във Фейсбук страницата.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×