Знаете ли какво прави този лилав охлюв в центъра на морската ни столица?

лилав охлюв

Знаете ли какво прави този лилав охлюв в центъра на морската ни столица?
Във Варна пристигна подвижна барака за кафе от украинския бранд, носещ името „Magic Snail“, в превод на български „Магически охлюв“.

Всички пунктове за кафе, топли и разхладителни напитки на бранда са във формата на охлюв. Черупката се отваря с цип и във вътрешността й има професионална кафе машина.

Това е атракция както за жителите на големите градове в Украйна, където работят основно обектите на „Magic Snail“, така и за жителите и гостите на Варна, голяма част от които за първи път виждат подобно заведение на открито.

Варненският „Охлюв“, който е в лилав цвят, предлага различни студени чайове, кафе, плодови сиропи, горещ шоколад и фрапе.

Всички, които са от морската столица на България или имат път на там, могат да видят нетрадиционния пункт за кафе пред „Мол Варна“ („Varna mall“).
×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.