Клиника подарява ин витро процедури за Коледа

NewLife_Pojelai si! (1)
Дългоочакваното щастие за нов живот ще почука на вратата на две български семейства, които се включат за участие в кампанията „Пожелай си!“, организирана от първия ин витро център у нас – New Life.
Клиниката е първият ин витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. Именно тя ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.
Кампанията ще продължи до 25 декември, а на 21 януари 2016 г., когато традиционно се отбелязва Бабинден, ще бъдат обявени щастливците.

В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда.

NewLife_Pojelai si! (2)Изпратените писма ще бъдат публикувани в  официалния сайт и Фейсбук профил на клиника New Life – Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие, но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях  и, разбира се, ще спечели първата ин витро процедура.

Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.

Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Денят на родилната помощ), когато в клиниката в присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. Събитието за кампанията „Пожелай си!“  ще бъде заснето на видео и качено в сайта и социалните профили на клиниката.

Журито, което ще отсява кандидатите се състои от пет члена, сред които са представители на : хормонални медикаменти, фондация „Искам бебе“, сдружения „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката, организираща кампанията.

За повече информация относно правилата за участие в кампанията може да видите на сайта на newlifeclinic.bg

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.