Къде сме ние? Колко са големи гърдите на българките?

гърди

Любопитна класация, която ни поставя наред с американки, рускини, филипинки и още куп нации. А именно – колко са големи гърдите на жените по света!

Къде са българките?

В класацията, в която са участвали почти 400 хил. жени от 108 държави, българките са на 20 място. Достойно за уважение, нали?

Според проучването за обиколката на гърдите на жените по света американките са с най-големи гърди, а на дъното на „престижната“ класация са филипинките.
Може би изненадващ факт е, че второ място заемат канадките, следвани от ирландките, полякините и англичанките.

Учените не са уточнили обаче точните размерите на дамите. Нашенките не се знае точно с каква гръдна обиколка са, но заемат достойното 20 място. Така българките изпреварват сродни нации като румънки – които са чак на 36 място и рускините – 40 място.

Нашенките изпреварват и знойните дами от Малайзия, Бангладеш, Самоа, Соломоновите острови, Тайван и Виетнам. Филипинките пък се оказват жените в света с най-малки гърди – изненада, нали?

Резултатите от изследването са публикувани в Journal of Female Health Studies.×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.