Звезда на боливудското кино ще рекламира България

Интернет

Интернет

Звездата на боливудското кино Аджай Девган ще се снима в промоционално видео за България, което ще се излъчва на индийския пазар.

Девган е на посещение в България, за да избере локации за собствена режисьорска продукция, и е дал съгласието си да се включи активно в новата рекламна кампания на министерството.

Стратегията на ведомството предвижда заснемането на видеоспотове с т.нар. “personal touch” (лично отношение) – знаменитости от целеви за България пазари ще я промотират като предпочитана туристическа дестинация в собствените си държави. В България са и другите две големи звезди на Индия –  Шарук Кан и Каджол за участие във филмови продукции.

Девган е сред десетте най-богати боливудски актьори, а Шарук Кан е вторият най – богат актьор в света. Вече се появиха публикации в местни сайтове, че кинозвездите са в България, за да снимат филмови продукции, което засилва интереса към нашата страна.

Министър Ангелкова акцентира, че Индия е пазар с население от 1,2 млрд. души и страната ни има реалния шанс да разшири позициите си на него. Броят на индийските туристи, посетили България през 2014 г., е над 8400, което е с близо 60% ръст спрямо предходната година, което показва перспектива за надграждане и наличие на интерес към нашата страна. Индийските туристи се интересуват предимно от нашите исторически обекти, спа услуги, шопинг и сити турове.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.