Това са най-красивите омъжени българки за 2015 г.

Булфото

Булфото
„Мисис България“ 2015 Universe стана Габриела Георгиева от София; „Мисис България“ 2015 Europe – Анелия Иванова, „Мисис България“ 2015 World е Стойка Николова от Дупница, а в надпреварата за титлата „Мисис България“ 2015 Millenium – грабна пловдивчанката Венета Славова.
Това са най-красивите омъжени българки за 2015 г. Те бяха избрани на 17-ото издание на конкурса „Мисис България“. Красавиците пребориха жестока конкуренция от 600 претендентки за титлата.

„Мисис България“ 2015 World стана Стойка Николова от Дупница. Нейният астрален знак е Лъв. Тя е магистър по клинична психология, работи в частна фирма. Стойка има две дъщери – на 20 и на 11 годин. Въпреки натовареното си всекидневие тя намира време и за хобито си – танцува в ансамбъл за народни танци. Мотото й е „С много труд и упоритост се постига всичко“

„Мисис България“ 2015 Millenium – Венета Славова е от Пловдив, родена под знака на Водолея и тя е магистър по психология и е написала две книги, свързани с професията й. В момента разработва собствена марка за дамски обувки. Най-важните неща в живота й са здравето и любовта на близките й хора.

Анелия Иванова от София е „Мисис България“ 2015 Europe. Зодията й е Близнаци. Тя уппавлява собствена конкултантска фирма, а висшето й образование – комуникационна техника и технологии много й помага в бизнеса. Майка е на две дъщери. Любимият й девиз е „Аз мога“.

„Мисис България“ 2015 Universe – Габриела Георгиева също е столичанка, но е завършила в Лондон. В момента родената под знака на Скорпиона учи второ висше образование, мениджър е на АГ болница и гледа четиримесечния си син. Габриела иска да подкрепя благотворителни каузи на „Мисис България“ и да представя достойно страната ни на международни конкурси. Смята, че когато ти затворят вратата, трябва да потърсиш отворен прозорец.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ бяха предоставени на Министерство на вътрешните работи в лицето на Директора на СДВР старши комисар Младен Маринов, за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.

Най-красивите омъжени дами на България получиха подаръци от Refan, VELMAR, Gallerato, Паолина Крушкина и др.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.