Нова българска платформа променя начина, по който резервираме пътувания

Travelmix.bg

Travelmix.bg

Само 1 минута ни трябва за да опишем търсеното от нас пътуване, а Travelmix.bg го препраща едновременно до над 50 лицензирани туристически агенции или туроператори.  Услугата е напълно безплатна, не изисква регистрация, а електронната ни поща остава скрита за туристическите компании.

Travelmix.bg ни пести времето необходимо да се свържем с редица туристически агенции поотделно, които след това трябва да чакаме с дни за да ни изготвят индивидуални оферти. Travelmix.bg изпраща запитването ни до над 50 туристически компании, сред тях и някои от най-големите в страната, като им дава максимален срок от 48 часа за отговор.

Освен спестеното време, ние се наслаждаваме и на спокойствие. Когато се свързваме с агенциите самостоятелно, те разполагат с нашите контакти, а мнозина от тях след това започват регулярно да ни изпращат непоискани търговски съобщения, или ни отправят различни оферти по телефона.

Когато използваме Travelmix.bg нашата електронна поща остава скрита за агенциите, като те могат да свържат с нас само посредством платформата. Така оставаме сигурни, че няма да бъдем обезпокоявни от тях в бъдеще.

В рамките на 48 часа след изпращане на нашето запитване, на електронната си поща получаваме оферти от различни туристически компании. Избираме най-подходящата и се свързваме директно с агенцията или туроператора за да резервираме.

Най-голямто предимство на Travelmix.bg обаче, е факта че можем да спестим и много пари. На днешно време съществуват безброй опции за организиране на дадено пътуване.  Не винаги агенцията или туристическите сайтове който обикновено ползваме могат да ни предложат най-ниските цени и най-добрият маршрут.

Ето защо винаги е полезно да се използва Travelmix.bg. Например, ако направим запитване за на пръв поглед стандартно пътуване до Лондон включващо самолетен билет и хотел, може да получим оферти с разлики от стотици евро за еднакъв или сравним пакет. Струва си да се опита!

От Travelmix.bg могат да се изпращат запитвания за самолетни билети, хотели в България и чужбина, екскурзии, летни и зимни почивки, както и за специализирани пътувания като круизи, организация на меден месец и други. Новост е модула за корпоративни пътувания, който позволява на Българските компании ефективно и лесно да изберат партньор за корпоративно обслужване.

TravelMix.bg е изцяло българска иновация и само за няколко месеца от създаването си вече се радва на сериозен интерес от българските интернет потребители.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.