Военните дават имот на Димитър Бербатов за футболна школа

dberbatov.org

dberbatov.org

Целият свят знае за България благодарение на Христо Стоичков и Димитър Бербатов. Единият ни прочува с майсторските си умения в миналото по футбол, а другият – жъне успехи на футболния терен и в момента.

Но освен това Бербатов има фондация, с която помага и допринася за личното усъвършенстване и реализация на децата на България.

Неговите дела не остават незабелязани и ще продължат. Военните му предоставят имот, който Димитър Бербатов ще използва за футболна школа.

Теренът е в кв. „Младост“ в София и е 68 дка. Правителството го отстъпи от Министерството на отбраната на Министерството на младежта и спорта. На тези близо 70 дка ще бъде направен спортен комплекс.

По информация на в. „24 часа“ този комплекс ще се стопанисва именно от футболната ни легенда. Бербатов ще направи 3 футболни игрища, пансион и школа за деца.

Според информация на в. “24 часа” Бербатов имал готовност да започне изграждането на школата си веднага след като спортното министерство му даде да ползва имота до “Арена Армеец”.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.