Българска сватба за Майкъл Джордан

сватба за Майкъл Джордан

Баскетболната легенда Майкъл Джордан ще има повод на види с очите си красива България. Причината – синът му Джефри е решил да сключи брак с българка.

Радина Анева и Джефри демонстрират любовта си пред един от големите български символи – сградата на Народния театър „Иван Вазов“. Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка, позирайки пред фонтана, а след това добавили и кадри как се целуват на фона на „Александър Невски”.

Радина заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 г., разказват от sportal.bg. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски играч. След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало, разказва самата тя. Само за година Радина се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета от „Туенти Сенчъри Фокс“ – медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е повишена до ръководител на звено. Това е пореден удар за Радина, която вече била във връзка с Джефри, който се отказва от баскетбола през 2012 г. по „лични причини”. Година по-късно, само две седмици преди рождения си ден, става част от компанията „Найк“, където е мениджър на сектор.

сватба за Майкъл Джордан
Сега, отново седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която буквално му влязла под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват. „Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й приятели.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.