Дъщерята на Арнолд Шварценегер облече рокля на българка

20151119.aqjuprkrzn
Голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер – Катрин, облече рокля на българка.

Катрин харесала тоалет на дизайнерката Анелия Пешев и решила да го облече за галавечер във Виена. Българката от години живее в австрийската столица и е сред най-популярните имена в модния бизнес там.

Катрин бе поканена на церемонията по връчването на престижните награди Look във Виена, съобщава в. „24 часа“. Тя бе отличена като млад талант.

В Щатите дъщерята на Арнолд Шварценегер издаде две книги, които се радват на огромна популярност. За външния си вид за лъскавото събитие тя избра да се довери на Анелия и облече нейна дълга сребриста рокля.

На церемонията бяха още актьорът Роджър Мур, чията съпруга Кики Холструп получи статуетка. Да вземат своите награди на сцената се качиха сестрата на Барак Обама – Аума, и бившата императрица на Иран Фара Пахлави.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.