Посети 6 забележителности и спечели!

забележителности

Игра с атрактивни награди инициираха Община Варна и Туристическият информационен център в началото на летния сезон.

Целта е да се посетят шест забележителности, а периодът, в който това трябва да се случи, е от 1 май до 15 май тази година.

В списъка са включени Археологическият музей, Градската художествена галерия „Борис Георгиев”, аквариумът, Музеят за история на Варна и малките и големите Римски терми.

Участниците трябва да съберат шест печата върху специално картонче, което може да се намери във всеки от обектите, както и в Туристическия център. Печатите върху него се поставят само от служителите на място. Участниците трябва да напишат върху картончетата име, рождена дата и телефон за контакт и да ги пуснат в някоя от кутиите, които ще намерят на място.

Редът за посещение е без значение. Участието не е обвързано, с каквато и да е покупка. Всеки има право само на едно участие (едно картонче), а ако иска да увеличи шанса си, може да каже на приятели също да участват, тъй като всички награди са групови (за двама души), за да се споделят с близък човек.

Уикенд за двама all inclusive в хотел на Златни пясъци, вечеря за двама във винарна, ваучер за двама в акваполиса в курорта, ваучер за двама за морска разходка с кораба „Пинта Варна“, два билета за аудиовизуалния спектакъл „Легенди за Аладжа манастир“, билети за кино и театър, са част от наградите, които очакват участниците.

Победителите ще бъдат обявени в 19 часа на 15 май на входа на Морската градина, припомня varnautre.bg. Право на участие имат всички жители и гости на Варна с изключение на организаторите.

Следете събитието и във Facebook: https://www.facebook.com/events/107804569631271/

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×