15 хиляди българи ще участват в рекорд за Гинес

рекорд на Гинес

Най-голямата гръцка звезда – Василис Карас, още веднъж показа любовта си към България, като избра зала Арена Армеец за домакин на шоу, което ще остане в световната история.

Събитието на 10 май 2017 година ще събере десетки музиканти и певци, 15 000 хиляди почитатели на гръцката музика и култура и представители на рекордите Гинес, които ще оценяват спектакъла за титлата „най-голямото бузуки в света“.
„До този момент най-мащабното бузуки парти е било пред публика от 10 000 души в Гърция, а с шоуто на 10 май следващата година искаме да съберем поне 15 000“, разказа мениджърът на Василис Карас Вагелис Пападопулос.

Идеята за този рекорд и организирането му у нас е на самия изпълнител, който приема България като свой втори дом.

Вагелис Пападопулос каза още, че в Гърция е много трудно да се реализира такова мащабно събитие и тъй като повечето приятели на Василис Карас са българи, звездата е предпочел шоуто да се случи у нас.

Арена Армеец ще се превърне в огромна ВИП зала – ще има маси с кетъринг, цветя и истински шоу-спектакъл, какъвто може да направи единствено зведа като Василис Карас“, разказа още Пападопулос и допълни, че интересът към шоуто е огромен – само за 1 месец половината билети са вече продадени.

Шоу-спектакълът на Василис Карас е на 10 май 2017 година в зала Арена Армеец.

Билетите са в продажба в мрежата на Ticketportal.Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.