Бионсe нахлузи български сандали
Бионсе участва във фотосесия на американско списание, а за кадрите избра да обуе черно-зелени сандали с тънък ток и дебела кожена каишка на глезена – това е моделът “Палма” от по-стара колекция на българския дизайнер Георги Методиев, пише в. „24 часа“.

Част от тези кадри на Бионсе пусна в личния си профил във фейсбук самият дизайнер, който е по-популярен като Джио Диев. Той от години живее и работи в Америка.

С негови обувки във видеоклип се е снимала и Мадона, а преди време Бритни Спиърс излезе на сцената на американското шоу “Х фактор” да пее също с негов модел.

Той е правил обувки още за Дженифър Лопес, Риана и Майли Сайръс.

Диев бе поканен като един от официалните дизайнери, които да покажат собствена колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк в началото на годината.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.