„България е мястото“ за Рамбо и компания

YouTube

YouTube„България е мястото“ – това изречение, изречено от някой българин, не би звучало така патетично, както изречено от Рамбо, нали?

О-да, Рамбо, Роки или Силвестър Сталоун – да, точно той! Холивудската звезда, която години наред се подвизава в България, за да снима „Непобедимите“, изрича тези думи в клип, рекламиращ България.

Да, точно така! Новият клип е реклама на България като туристическа дестинация и е направен от „Ню Бояна филмс”. Те пък от своя страна решили да го подарят на държавата – в частност, Министерството на туризма.

Ето го и резултатът:

Антонио Бандерас, Салма Хайек, Силвестър Сталоун, Ейдриън Броуди, Джейсън Стейтъм – застават рамо до рамо, за да обясняват колко е готина България.

„Клипът изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни. Той показва и тясната връзка между туризма и киното, с което се надяваме да привлечем още по-голямо внимание към България”, коментира от своя страна министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя подчерта, че за заснемането на видеото държавата не е вложила нито лев.

Рекламата ще се излъчва като промоклип преди представянето на номинирания за „Оскар” филм „Съдилището”.

„Всичко, което похарчихме, бяха много усилия, много време, много преговори и убеждения затова колко си заслужава тези хора да застанат с лицето и името си и да ни помогнат да популяризираме нашата страна”, каза още министър Ангелкова.

„Каква по-голяма признателност от това такива големи холивудски звезди да говорят по този начин за България. Те са били тук, харесали са нашата страна и изразяват своето мнение. Щастлива съм, че за 10 месеца успяхме да реализираме този проект”, хвали се още министърът.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.