Млад българин помага на учени от 60 страни

Александър Найденов

Александър Найденов ни въвежда в света на иновативната платформа PaperHive , информира БНР.

Голяма част от студентите трудно се ориентират в учебните материали, които трябва да усвоят. Времето е малко, а материята е сложна и обемна. Мотивацията изчезва между хилядите страници и редове, а научаването на нови неща отстъпва пред принудителното заучаване на текстове.

Тук на помощ идва платформата PaperHive, която позволява на студенти и учени да си сътрудничат онлайн при четенето на сложни текстове, да създават ново съдържание и да споделят идеите си.

Съосновател на платформата е българинът Александър Найденов, който предизвика гордост у сънародниците си, когато намери своето място в престижната класация на списание „Форбс“ – „30 под 30“.
Класацията отличава водещите млади лидери, изобретатели и предприемачи под 30 годишна възраст.
В това издание бяха отличени още 6 български младежи, които ни смайват с постигнатите от тях резултати в сферата на предприемачеството и дизайна.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.