Начало Новини Българин в журито на Майкрософт за избор на най-иновативни преподаватели в света

Българин в журито на Майкрософт за избор на най-иновативни преподаватели в света

1 Коментар
БНР

БНР
Пореден успех на българин. Ангел Ангелов, който е учител по информатика в Шумен, ще бъде част от журито на Майкрософт, които ще определи най-иновативните преподаватели в света.
Така Ангел Ангелов ще трябва да избира измежду над 100 експерти от целия свят. Учителят попада в журито, след като миналата година самият Ангелов беше избран от компанията за иновативен преподавател, заради постиженията му в използването на информационните технологии в образователния процес.
За Радио Шумен учителят по информатика разкрива, че журито се състои от 10 души, а той е единственият българин.
Всяка година компютърна компания избира над 100 експерти от цял свят, които на световна среща споделят модерните си идеи и подходи, провокирани от новите технологии. Тази година срещата ще бъде в унгарската столица Будапеща през месец април.
Благодарение на Ангел Ангелов, 20 българи са номинирани за участие в тазгодишното издание. Петима от преподавателите отговарят на условията по регламент.
БНР

БНР

1 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност