Българин в журито на Майкрософт за избор на най-иновативни преподаватели в света

БНР

БНР
Пореден успех на българин. Ангел Ангелов, който е учител по информатика в Шумен, ще бъде част от журито на Майкрософт, които ще определи най-иновативните преподаватели в света.
Така Ангел Ангелов ще трябва да избира измежду над 100 експерти от целия свят. Учителят попада в журито, след като миналата година самият Ангелов беше избран от компанията за иновативен преподавател, заради постиженията му в използването на информационните технологии в образователния процес.
За Радио Шумен учителят по информатика разкрива, че журито се състои от 10 души, а той е единственият българин.
Всяка година компютърна компания избира над 100 експерти от цял свят, които на световна среща споделят модерните си идеи и подходи, провокирани от новите технологии. Тази година срещата ще бъде в унгарската столица Будапеща през месец април.
Благодарение на Ангел Ангелов, 20 българи са номинирани за участие в тазгодишното издание. Петима от преподавателите отговарят на условията по регламент.
БНР

БНР

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.