Българки най-добри маникюристки на международен шампионат

България е на първо място в отборното класиране на международния шампионат за маникюристи “Christmas star” Dominicana 2018. То се проведе в Доминикана. Българките за първи път участват на международно състезание на друг континент, съобщава Дарик радио.

В него мериха сили професионалисти от Англия, Африка, Узбекистан, Казахстан, Украина, Израел, Латвия и Литва. Тимът на Русия остана на второ място.

Общо 22 българки манисюристи участваха в надпреварата с индивидуалните си творби.

Русенка с престижни награди

Те спечелиха 22 първи места и 6 втори като всяка една от тях успя да покаже таланта си в различни категории. С две първи награди, в две категории е Цветелина Тренова от Русе. Двете й творби са на тема акрилна флористика – едната й работа е „Тип Бокс” а другата акрилни цветя върху бижу.

маникюристки
Цветелина е маникюристка от 17 години. Работи в Гърция 15 години, но от 2014 година се завръща в крайдунавския град. В Русе тя отваря Учебен център, където се провеждат курсове за маникюр и педикюр.

Това не е първото международно отличие за Цветелина. В края на миналата година тя зае третото място на международен конкурс в Русия, а малко след това бе отличена с първо място на друг шампионат в Италия.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.