Бъркат 1 тон лютеница на първия Фестивал на розовия домат у нас

лютеница

Ако ще бъдете в София на 16 септември, имате чудесната възможност да добавите розов цвят и отлично настроение в съботния ден. Как да го направите ли?

Като посетите първия Фестивала на розовия домат – празник на танца, движението и хубавата храна. Той ще се проведе на 16 септември 2017 г., от 11 часа в Княжеската градина (пред паметника на Съветската армия) срещу Софийския университет.

Фестивалът е едно пътуване към равнините на плодородна Тракия, където от столетия се отглеждат едни от най-вкусните плодове и зеленчуци на света. Ще имате възможност да се насладите на много „розови“ преживявания – фермерски пазар с изобилие от най-добрите розови домати; томболи и награди, кулинарни предизвикателства от топ готвачи; най-дългото доматено хоро в историята на България и дори доматен велокарнавал!
Със сигурност знаете как да си направите чудесна шопска салата, но искате ли да станете част от приготовлението на автентична българска лютеница, а накрая да я опитате и споделите с приятели?

Известният майстор на български традиционни гозби Ангел Ангелов, ще ви очаква с гигантската си тава и предизвикателството да направите, заедно с него и екипа му, 1 тон лютеница.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×