Начало Българи юнаци Доротея Ангелова-Бакалова – фотографът, чиито портрети се случват

Доротея Ангелова-Бакалова – фотографът, чиито портрети се случват

5 коментара

Doroteya Angelova-Bakalova
Вече ви срещнахме с фотографите, влюбени в Малка България.

Запознахме ви с Чавдар Чернев, Андрей Андреев, Ивайло Маджаров, Емил Рашковски, Албена Маркова, Пламен Андреев, Асен Великов, Ивайло Петров, Емилиян Евдокимов, Милен Добрев,  Петър Тодоров, Ася Мишева, Кирил Кръстев, T&K Photography, Румен Зографов и техните невероятни снимки от България.

Сега ще ви срещнем с Доротея Ангелова-Бакалова. Тя е родена във Варна, но живее в Осло, Норвегия. Занимава се с фотография и е фотограф на свободна практика. Обича да снима портрети.

Ето какво сподели Доротея Ангелова-Бакалова пред LittleBG за България, фотографията и…

Откога се занимавате с фотография, как се запалихте?

Винаги съм се занимавала с изкуство, под една или друга форма, а конкретно по фотография се запалих преди около 6-7 години. Стана напълно случайно, докато документирах някакво събитие за университета. Даже нямах собствена камера, взех назаем от приятелка и след месец си купих моя, толкова много ми хареса, исках да снимам непрекъснато и всичко.

Кога и какво обичате да снимате?

Обичам да снимам портрети, предпочитам локации на открито, природата и хората ме вдъхновяват и събирайки ги на едно място, нещата сякаш сами се случват.

Къде обичате да снимате в България?

Любимите ми места за снимане, когато съм в България, са някой по-скрити плажове или на места, които не са много популярни, няма много хора, което е напълно естествено, това дава спокойствие и на модела, и на мен.

Любимата ви снимка, заснета в България…

Всяка снимка, която съм заснела и съм усетила атмосферата и добрата химия с модела, ми е любима. Има спомени и история, които винаги ме карат да се чувствам добре.

Какво мечтаете да снимате (в България)?

Нямам конкретни проекти, които да мечтая да осъществя в България, по-скоро ми се иска по-често да имам възможност да снимам в България, да намирам нови и интересни места и модели.

Ето и снимки на Доротея Ангелова-Бакалова:Doroteya Angelova-Bakalova Doroteya Angelova-Bakalova

Doroteya Angelova-Bakalova Doroteya Angelova-Bakalova Doroteya Angelova-Bakalova

Още снимки на Доротея Ангелова-Бакалова може да видите на Фейсбук страницата й.

5 коментара
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност