Начало Новини Искате ли детето ви да се научи да програмира през ваканцията?
esteto.bg

Наближават празници, а с това и грижа за родителите как да запълнят ежедневието на своите деца. Предлагаме ви една хем полезна, хем доста ползотворна идея. А именно – занимания по компютърно моделиране за деца. С тях вашите наследници ще се научат да програмират и създават анимационни герои като тези от холивудските филмчета. Звучи ви чудесно, нали?

А и плюс това, ще сте спокойни, че вашите деца са в час с новите тенденции и не изостават от новите технологии, които ни заобикалят. Същевременно ще научат нови неща, докато се забавляват по време на ваканцията.

Какво представляват занимания по компютърно моделиране?

Scratch e компютърен език за програмиране, създаден специално за нуждите на образователните институции и обучението на деца. Разработен от MIT (Масачузетски технологичен институт).

Заниманията се състоят от дъргосрочен курс по програмиране, който включва въведение в работната среда и обучение стъпка по стъпка до създаването на собствен работещ код.

Вашите деца ще научат първите стъпки в компютърното програмиране, ще се запознаят с основните понятия и логическите стъпки, необходими за създаването на забавни анимирани герои, които пеят, скачат и свирят на музикални инструменти.

Заниманията са подходящи за любители на компютърните игри, които искат да знаят как се случват нещата в любимите им платформи… движения, графика, музика…

Кой?

Не се притеснявайте! Ръководител е компютърен специалист с дългогодишен стаж, с богат опит и изпитан подход към децата.

Кога?

За удобство на родителите и техните деца, групите са малки – до 10 деца, което дава възможност за внимание и индивидуален подход в обучението. Има взъможност и за съботни или неделни посещения, като часовете са от 10:30 до 13:30 часа.

Къде?

Заниманията по компютърно моделиране се провеждат в чист и светъл офис на учебна школа, намираща се на кръстовището на бул. „Хр. Ботев“ и ул. „Пиротска“.

Имайте предвид обаче, че вашето дете трябва да посещава курсовете поне 1 месец. Това е мнималният срок за посещение за модул., т.е. 4 занимания. Всяко занимание е с продължителност от 120 мин., като вашето дете може да посещава заниманията и през цялата учебна година, и през ваканциите.

Цени

Заплащането е на модул и струва 99,99 лв. Общо модулите са 5. При отсъствие по болест или уважителна причина сумата за пропуснатото занимание ще бъде компенсирана със следващо посещение.

След приключване на всеки модул се издава сертификат за завършена форма на обучение.

Повече информация и начините за записване можете да намерите на следния сайт – cotinbooks.blogspot.com.

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност