Начало Малка България Класация подреди българките пред италианките и французойките

Класация подреди българките пред италианките и французойките

0 Коментар
esteto.bg

За красотата на българките се знае навсякъде по света. Известни сме на Земята с Христо Стоичков и красивите си жени. Този факт се доказва от класация, която подрежда българките дори пред италианките и французойките. А всеки е чувал за тяхната красота

Проучването съчетава в себе си методи от антропологията, представителни социологически анкети и анализи на биометрични и физиологични данни. Според него на първо място по красота са украинките или по-точно, жените, които живеят в Украйна – Киев, Одеса и близо до Черно море.

След тях са шведките, а на трето място е Малка България и българките.

Ето пълната класация:

1. Украйна

В Киев, Одеса и около Черноморието живеят най-красивите типични славянки – светли, синеоки, с изключително елегантни фигури.

2. Швеция

Тези блондинки от Скандинавието са известни със стройните си фигури и светлата кожа. По правило са високи, с дълги крайници. Освен това са много дружелюбни, възпитани и умни.

3. България

Нашите дами са в топа на световните красавици, което е огромно признание. Американци и западноевропейци описват българките като изключително секси, високи, романтични, дружелюбни и, естествено, красиви.

4. Холандия

Макар да не живеят на най-доброто място на света, холандките са изключително ценени дами. Не е изключено принос за този факт да има и свободната консумация на марихуана в родината им. След две дръпвания на туриста всичко в Ниската земя му изглежда много по-хубаво, отколкото реално е.

5. Ливан

Екзотиката тук не е подминала нито един мъжки блян. От векове Близкият изток и красотата вървят ръка за ръка, но към приказната хубост на някогашните арабски и персийски принцеси днешните жени в Ливан са добавили и модерна визия със сексапилни извивки на правилното място в женското тяло.

6. Бразилия

Когато говорим за красиви жени, няма как да минем без бразилките. Дамите в тази страна са в изключително широка гама – от смугли красавици с пищни форми и карибски дупета, до красавици с немска кръв, докоснати по най-добрия начин от южноамериканската екзотика. От смесването на различни етноси и култури Бразилия е дала на света красавици като Алесандра Амброзио, Адриана Лима и Жизел Бюндхен. No comment.

7. Италия

Тук срещаме точно обратното – класическата средиземноморска красавица, която пази ценното ДНК наследство на най-забележителните дами от античността – пищни, чувствени и пламтящи жени.

8. Хърватия

Още една балканска държава в Топ 10, известна с красивите си жени. Те са взели най-хубавите черти на сръбската изящност, съчетана с мекото влияние на Адриатика. Хърватките изглеждат като екзотични европейки с най-доброто от Балканите, Средиземноморието и славянския ген.

9. Колумбия

Невероятен микс от испански, мексикански , афроамерикански и местен привкус. Дамите, които заедно с комшийките си от Венецуела са абонирани за короните в конкурсите за красота, са едновременно екзотични и типични представителки на горещата латино хубост, ценена по цял свят.

10. Франция

Десетката се затваря от дамите, които векове наред налагаха стандарта за женска красота. Французойката е стилна, добре поддържана, секси и винаги добре облечена. Неслучайно Париж все още диктува модата в облеклата и бельото, ароматите и beauty културата по света.

*Източник: novavarna.net

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност