Начало Малка България Можете ли да предположите колко българи искат да напуснат родината?

Можете ли да предположите колко българи искат да напуснат родината?

0 Коментар

Колко българи искат да напуснат родината ?

Искате ли да се преместите да живеете другаде? Ако отговорът на този въпрос е положителен, то вие сте като 5% от всички българи. Толкова са сънародниците ни, които са склонни да напуснат родината ни. Процентът в сравнение с турците – 7,1% и гърци – 8,1%, при нас, българите е по-малък, показват данните на The Atlas. Платформата показва дела на хората от различни държави в света, които са готови да напуснат родината си.

България е на 33 място от 45 държави, участвали в изследването, цитирано от в. „Български новини“.

За сравнение при хърватите, словаците и украинците процентът е едва 2,7 на сто от тези, които биха отишли да живеят в друга страна. Нашите съседи румънците са още по-малко склонни да напуснат родината си – едва 1,7 на сто от румънците биха го направили.

От друга страна 19,1 на сто от 298-хилядното население на Исландия би напуснало родината си. След тях са финландците, следвани от Замбия, Кения и Дания.
Печели пари през свободното време
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност