Начало Стара планина На къмпинг в България, но къде?

На къмпинг в България, но къде?

от LittleBG
0 Коментар

Напоследък е все по-модерно и все повече млади хора избират да прекарат своята лятна почивка на къмпинг. Така отмарят от шума на града и се отдават напълно на природата. В България, макар и доста застроена по Черноморието, има много подходящи места за къмпингарите.

Предлагаме ви няколко къмпинга, където може да починете и съберете нови сили:

Къмпинги по Северното Черноморие
Къмпинг Космос
Намира се на север от село Дуранкулак и от природния резерват Дуранкулашко езеро, на 5 км. от границата с Румъния.
namore.euКъмпинг Свети Георги
Той се простира на 40,000 кв. метра в местността Иканталъка близо до град Каварна. Комплексът разполага със собствен източник на минерална вода.

namore.euКъмпинг Лазурен бряг
Намира се на 6 км южно от центъра на Варна, в местност Карантината до плаж Аспарухово. Къмпингът предлага настаняване в бунгала, разполага и с места за палатки и каравани.
къмпингКъмпинг Романтика
Този къмпинг е разположен в рамките на курорта Камчия. Комплексът предлага настаняване в бунгала, има място и за палатки.
namore.eu
Къмпинги на Южното Черноморие
Къмпинг Диана
Той се намира в близост до Поморие, на част от територията на бившия къмпинг Европа. Разположен е на първа линия до морето. Предлага се настаняване в бунгала тип вили.
namore.eu

Къмпинг Градина
Той се намира 2 км южно от Черноморец. Той е популярно място за сърфисти. Мотел "Градина" в къмпинга предлага настаняване в 10 апартамента, всеки от които с две спални, кухненски бокс и баня; 11 дървени двустайни бунгала с баня; 6 едностайни бунгала с баня; 17 едностайни и 16 двустайни бунгала без санитарен възел. В комплекса има медицински пункт, пощенска станция, магазин за храна, снек барове, барове и спортни площадки. Къмпингът предлага и достатъчно място за каравани и палатки, с електричество и общи бани и тоалетни.
namore.euКъмпинг Каваците

Разположен е на 4 км южно от Созопол, точно преди къмпинг Смокиня. Разполага с 4 вили с две стаи, кухненски бокс и собствен санитарен възел; 33 бунгала тип апартамент с две спални; 78 бунгала за двама с баня; 41 бунгала за двама без санитарен възел; 7 бунгала с три легла. Къмпинг Каваците предоставя и пространство за 200 палатки и 50 каравани.
namore.eu
Къмпинг Смокиня
Той е разположен на 4 км. южно от град Созопол, между къмпингите Каваци и Веселие.
namore.eu

Къмпинг Арапя
Намира се в малък залив между Царево и курорта Лозенец. Къмпингът предлага настаняване в бунгала, има достатъчно място и за палатки и каравани. В къмпинг Арапя има снек барове, рибен ресторант, пощенска станция и магазини.

namore.eu
Къмпинг Силистар
Той се намира между курорта Синеморец и село Резово, на 5 км от границата с Република Турция. Разположен е в изключително живописна и екзотична местност, в която националния резерват Странджа планина се среща с Черно море. Прекрасният плаж Силистар е точно до къмпинга. В района се предлагат възможности за езда и уроци по гмуркане.
namore.eu0 Коментар
0

Подобни публикации

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност