Лили Иванова, Васил Найденов и Азис под един покрив на Нова година

НДК

НДК

Примата на българската музика Лили Иванова, култовият Васил Найденов и скандалният Азис ще пеят под един покрив в новогодишната нощ. Мястото, което събира трите знаменитости заедно, е Националният дворец на културата (НДК).

За първи път НДК организира новогодишно празненство, което ще бъде придружено с много забавления, звуци, декор, специални ефекти и разнообразна програма.

Тримата популярни български изпълнители ще се качат на сцените в три различни зали. Те са разделени на зони и са кръстени с различни имена.

Лили Иванова ще забавлява ВИП посетителите в зала Париж, за която кувертът е над 360 лева на човек. Тя ще си раздели сцената със световноизвестния изпълнител NANA, който ще изпълни най-популярните си хитове „Lonely“, „Remember the time“, „Let it Rain“ и др.

Васил Найденов и Азис ще удостоят с присъствието си гостите на останалите две сцени – в зала „Ню Йорк“ и зала „Истанбул“, където цените са на половина по-евтини от ВИП-а.

В новогодишния куверт, освен изпълненията на трите знаменитости, са включени няколко степенни менюта, алкохол, пури, забавления за деца и изключително забавна програма, която ще бъде разнообразена с участието на Миро, Квартет „Интро“, Балет „Респект“, Гвардейския представителен духов оркестър, солистите на Музикалния театър, Стефан Рядков и др.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.