Мисис България: Върнах се в България след години – нищо ново

 littlebg.comVIP COMMUNICATIONС отворено писмо до медиите в България Мисис България Ана Иванова, която от години живее в Монако, задава куп наболели въпроси за родната действителност. Въпроси, които си задава всеки, който с надежда се завръща в България, заради уж европейското настояще на страната ни. Ана Иванова е единствената българка в партията на френкия президент Оланд и не веднъж е коментирала неговата политика в медиите.

Ето и нейните думи:
„След 12 години емиграция далеч, от семейството и рожбите си ,взех решението да се върна в родината си и да започна реализация и доколкото мога да предам натрупания си опит. Но за шест месеца престой в България си зададох въпроса – аз със самолет ли кацнах или с машина на времето?
Върнах се с идеята, че вече не сме 1994-та и че няма Соц…..
Но отново е „НО“……
Положението е много по-зле дори от 1994-та, поне тогава се знаеше кой кой е. По-зле от прехода, който уж беше за добре…
Още има „мутри“ по нощните заведения, но „мутри „, самопровъзгласили се за “ бизнесмени“. С ланец, който сякаш го е изровил от Тракийското съкровище, с охрана от 5 човека, които държат под око дали сервитьорът е донесъл правилното количество салфетки.
Разбрах, че ако не си човек на някой, няма как да постигнеш целите си. Или ако нямаш човека и си що-годе добре изглеждаща жена, трябва да си легнеш с някой чичко и вече си назначен на пробен период един месец!Никой не го интересува,колко чужди езика владееш или с какво образование си.
Разбрах, че кражбите не са намалели,а обратното.Превърнало се е в спорт,като се чупят рекорди.Краде се от най-ниско до най-високо ниво в държавата.
Разбрах, че ако не приличаш на кукла барби не можеш да се котираш никъде. И в крайна сметка – всяка втора е идентична с другата, защото е явно, че пластичният хирург е един!
Разбрах, че сме държавата с най-много Миски на глава от населението!
Разбрах, че не мога да отговоря на 11 годишната си дъщеря на въпроса: -…..“мами, защо и на теб не ти подаряват апартамент и кола, а ходиш на работа и сме разделени, за да ги имаме тези неща“?… Въпрос, подбуден от поредното риалити предаване по Национален ефир.
Разбрах, че всички тези риалити предавания промиват мозъците на подрастващите….
Няма да цитирам предавания – но от тези риалити предавания се раждат момичета за двукратна употреба!
Разбрах, че няма смисъл да инвестираш 5 години в образованието си, просто отиваш и си купуваш диплома.
Разбрах, че ако не си ВИП значи не си интересен.
Разбрах, че в България има най-много педофили на свобода, след като на 13 годишно дете му е позволено да ражда! …. Но да! и тук отговорът е ясен – Мешерето е по-силно от наказателния кодекс на България, защото МЕШЕРЕТО е решаващо за парламентарните, президентските и кметски избори!
Разбрах, че когато си пусна новините в 19:00 часа ще науча поне за два смъртни случая причинени от бързи коли!
Разбрах, че манталитетът и мисленето на моите сънародници не са променени – дано не обидя някой, но има ли обиден значи е ясно, че не е променен!
Разбрах, че аз не мога да оцелея и да се реализирам в тази държава за пореден път!
Разбрах, че билетът ми ще е отново еднопосочен за обратно връщане в нормалния свят . Свят където няма показност и всичко което постигаш,го постигаш със знание и много труд,Защото там, където съм била 12 години, хората вече са в 23 век. И всички са равни!
Разбрах също,че ще има много засегнати след прочитането на всичко това….. Но защо ли ще са засегнати?
….защото някой ще се разпознае в написаното от мен!
Радвам се, че разбрах на време всичко!
НЕКА БОГ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИТЕ И СЕМЕЙСТВА!“

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.