Новата „Мис България в САЩ-2015“ е 25-годишна велинградчанка

facebook.com

facebook.com25-годишната българка Ива Коева е новата „Мис България в САЩ-2015“. Красавицата от Велинград победи останалите 15 конкуренти и спечели короната в четвъртия конкурс, провел се в Чикаго.

„Обичам да се справям сама с нещата от живота. Правя хубави гривни и интериорен дизайн. Новата ми страст е да приготвям в домашни уловия сапуни и свещи. Наслаждавам се на йогата 3 пъти седмично. Лицензиран „Зумба-инструктор“ съм и танцувайки… мечтая да стъпя и на 7-те континента. Вярвам, че виждам нещата от красивата им страна. Говоря български, английски и немски и малко испански“, разкрива българката, която от години живее в САЩ.

Освен титлата най-красива българка в Америка, Ива Коева спечели и 7000 долара за първото място от спонсора Християн Пенефф. Тя е категорична, че освен с красота, ще изпълни и със съдържание титлата на най-красива българка в САЩ. Със сумата ще подпомогне Дома за деца без родители в родния си град.

На второ място пък е друга красива българка – Лидия Иванова, а Мария Тончева се класира на трето място.

facebook.com

facebook.com

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.