Поли Генова: Песента ми е като слогана на Евровизия 2016

Поли Генова
Поли Генова

„Посланието на песента ми за Евровизия – „If Love Was A Crime“ (Ако любовта беше престъпление), е много красиво и доста прилича на слогана тази година на Евровизия. Това каза Поли Генова пред българската програма на австралийското радио SBS преди участието си във втория полуфинал.
Не скри нетърпението си да посети Австралия и да изнесе концерт пред българите в Австралия. „Много ми се ходи в Австралия – поканете ме“, пошегува се Поли в ефир.

Бон-бон са второто ми семейство, призна чаровната блондинка. Поли Генова разказа и за училището си, където е учила кларинет. Казва, че кларинетът я е избрал сам.

Поли благодари на Рози Караславова, че я е научила да бъде професионалист на световно ниво.

Поли Генова представя България на песенния конкурс Евровизия 2016. Нашето момиче е тотален фаворит за победител.

По време на официалната пресконференция на българската делегация в Стокхолм, Поли определи второто си участие в Евровизия като истинско и неочаквано чудо.

На пресконференцията Поли бе придружена от ръководителя на българската делегация Йоана Левиева-Сойър, композиторите Бирослав Миланов, Йоаким Персон и шведската хореографка Амбра Сучи.

Екстравагатният костюм на Поли Генова привлече силния интерес на медиите и подсили ефекта на песента й „If Love Was A Crime“ (Ако любовта беше престъпление).

Поли Генова

Идеята за костюма на Поли е на дизайнерката Антония Попова, а светлинните ефекти по него са дело на български професионалисти от филмовата индустрия.

Нека всички да стискаме палци на Поли Генова. Тя ще представи България на втория полуфинал на 12 май.

Според регламента от всеки полуфинал ще бъдат излъчени 10 изпълнители, които ще се състезават на финалната фаза на конкурса на 14 май. От първия финал на 10 май вече са ясни първите 10 страни, които ще отидат на финал. Кои са те – вижте на сайта на Евровизия 2016.

На финала по право участват певците от петте страни-учредителки на „Евровизия“ – Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция, а също така и от страната-домакин – Швеция. Победата за кралството извоюва на предишното издание на конкурса Монс Зелмерльов с песента „Герои“. Той ще е един от двамата водещи на спектакъла в арена „Глобен“ с капацитет 16 000 зрители.

Поли Генова


Web Development

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.