Софи Бард: Където и да сте, българи, дано дойде денят, в който ще имате причина да се приберете у дома

svetsko.bg

svetsko.bgТя е само на 27 г., а вече е звезда. Чаровната русенка София Бърдарова вече има зад гърба си хитове с имена като Ренан Решад и Петя Буюклиева. 

Известна с артистичния псевдоним Софи Бард (Sofi Bard), талантливата българка е истинска сензация в световен мащаб, но малко знаят, че тя е българка. 

Родена е в Русе на 12 юли 1988 г., като за първи път се изявява на сцена на 5-годишна възраст.

Дебютната й песен „Където и да си“, която е по музика, текст и аранжимент на Валентин Тонков, а видеото е дело на Орлин Станев, предизвиква истински фурор. Следва проектът „Бяла Коледа“ в дует с Петя Буюклиева. 

През 2014 г. излиза сингъла „Знам как“, който е по  музика, текст и аранжимент на Ренан Решад  и видео на Орлин Станев. Следват проектите „Пам-пара-рам“, „Sunshine“ и „Има ли звук“, които са по музика и текст на Ренан Решад, а режисьор на лентите е Jeason Brad Lewis.

През лятото на 2015 година Софи Бард атакува родната и световната сцена с „What“. Песента е на английски език и отново е по музика, текст и аранжимент на Ренан Решад, а видеото, което е заснето в Гърция, е дело на Павлин Иванов – Bashmotion.

Срещаме ви със Софи Бард, за да ни разкаже повече за себе си, плановете си и България…

svetsko.bg

svetsko.bg

Защо точно Софи Бард?

Името е близко до моето истинско, а и какво по-хубаво от това да те наричат Бард… :)

Където и да си, какво звучи в главата ти?

Пея си за онези моменти от живота, в които се делим с любимите хора, независимо от причината, най-често това е липсата им близо до нас, а най-трудното е това да обичаш отдалеч! Но както и в песента, краят е щастлив, така знам, че винаги приказките са с хубав край!

Където и да си, какво ти липсва от България?

Мисля, че всеки човек трябва да си е у дома и да живее, работи и да се развива там, където му е мястото и с цялото си сърце желая да достигнем това развитие, в което хората ще пътуват само за разходка, а не на гурбет.

Отвори врата и ни пусни в личното и неприкосновеното място на Софи Бард – какво има там?

Там е едно лъчезарно непораснало дете, изпълнено с безброй мечти и усмивки!

Каква музика обичаш да слушаш? Харесаш ли български фолклор?

Никога не съм се ограничавала в стил! Всяка музика е хубава, щом ти мине през сърцето.

Срамуваш ли се, че си българка? А какво те кара да се чувстваш горда, че си българка?

Никога не бих се срамувала от националността си! Срамувам се от тези, които ни излагат и се надявам да дойде денят, в който всичко ще се промени, крайно време е! Горда ме прави единствено историята и ако вземем поуките от нея, знам, че ще постигнем всичко! Ние като общество просто трябва да сме заедно и всичко ще се промени!

Знаеш ли как… да се забавляваш, да почиваш…?

С хубави хора и добри приятели навсякъде е забавление и може би, както повечето хора – обичам морето!

Кое е любимото ти място в България, където обичаш да ходиш?

Моят роден град ми е най-любим и тук ми е най хубаво, винаги като се прибирам от участие и като видя града си, сякаш камък ми пада от сърцето. Иначе България има много красоти, които съм видяла и такива, които тепърва предстои!

svetsko.bg

svetsko.bg

За какво мечтаеш? С кого мечтаеш да направиш дует?

Имам много мечти и знам, че ще ги осъществя, стъпка по стъпка… а за дует бих си помечтала дори да мога да пея на една сцена с моя идол Селин Дион!

Какво ти предстои? С какво ще изненадаш публиката?

С нов проект, по който работим с Deep Zone, и разбира се – още една изненада има, но нека караме по ред… :)

личен архив

личен архив

Коя песен би изпяла на българите, които не живеят в България, но милеят за родината си всеки ден?

Любимата ми песен се казва “Облаче, ле бяло”,  изпълнявам я в поп варианта на Деси Добрева, и разбира се – моята авторска песен – “Където и да си”.

Където и да сте, мили сънародници…. дано дойде денят, в който ще имате причина да се приберете у дома и няма да останете разочаровани! И където и да сте, обичайте се и се пазете!

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.