Теди и Силвия Кацарови взривиха българската публика със суинг изпълнение на „Обещай ми любов“

12309457_10204752079953480_1444953661_n

Благотворителен коледен концерт, организиран от певицата Теди Кацарова, събра на една сцена различни поколения популярни български изпълнители. Спектакълът бе озаглавен „Любими песни за любими хора“, а в дует с поп певицата се изявиха музиканти като Милена Славова, D2, Стоян Михалев, Благовест Аргиров, Йоана Драгнева, Искрен Пецов, Цецо Елвиса, Маги Джанаварова, Цветелина Янева и др.

Артистите изпълниха едни от най-известните си песни с нов аранжимент и звучене.

Култовата песен на Милена Славова „Не ам нерви“ бе изпълнена в джазов аранжимент, D2 направиха реге звучене на хита „Не мога да спра да те обичам“, а поп фолк дивата Цветелина Янева изневери на чалгата и изпя песента „Роб“ в дует с Теди Кацарова. Искрен Пецов и Цецо Елвиса изненадаха публиката с мощен рок вариант на песента „Кайман“, Благовест Аргиров припомни хита си „Как си ти?“, но с модерна версия, а Силвия и Теди Кацарови взривиха почитателите си с мощен суинг вариант на евъргрийна на българската естрада „Обещай ми любов“.

Фейсбук

Фейсбук

Концертът ще бъде излъчен в празничната телевизионна програма в края на годината и ще има и благотворителна кауза. Събитието се провежда под егидата на националната благотворителна кампания „Докосни Дъгата“, в подкрепа на диабетно болни деца, съществуваща от 4 години и организирана от Баронеса Денислава Ангелова, с цел набиране средства за закупуване на инсулинови помпи и консумативи за тях.

Фейсбук

Фейсбук

Денислава Ангелова от години се е посветила на работа в сферата на здравеопазването, водена от желанието да помага болните да могат да живеят живота си с усмивка. Родители на диабетно болни деца са принудени да водят битки с държавните институции да се осъществи реимбурсация, тъй като България е единствената държава в ЕС, която по никакъв начин не подкрепя финансово пациентите с инсулинови помпи, затова целта на кампанията е закупуване на колкото се може повече инсулинови помпи, които да бъдат дарени на деца в нужда.

Празничният концерт бе уважен от много политици, бизнесмени и артисти, сред които министърът на спорта Красен Кралев, заместник-министърът на икономиката Любен Петров, началникът на ВМА Николай Петров, диетологът Петя Раева, певицата Есил Дюран, режисьорът Андрей Слабаков и половинката му Ернестина Шинова.

Фейсбук

Фейсбук

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.