WakeЪп! Фест ще разтърси Родопите

Facebook

Facebook

Време е за петото издание на WakeЪп! Фест.

Тази година датите са 3,4 и 5 юли, а мястото – традиционно – гората и поляните над град Куклен по пътя за манастира Св. Св. Козма и Дамян в Родопите.

Организаторите се похвалиха, че очaкават повече от 500 участници и 1500 гости. Във фестивала ще участват 15 групи – в какъв ред ще забиват можеш да видиш тук. Поканени са и двама диджеи от Сърбия E – Clip и Oxi.

Програмата е разделена на 4 тематични партита. Жанровете са хип – хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще се състоят на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава гората.

Културната част на фестивала е разделена на няколко части: арт базар, шатра за лекции, кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

Българските традиции ще бъдат представени чрез кукерски ансамбъл, нестинари от с. Българи и традиционни занаяти. Превидена е и зона за отдих с хамачена градина и читалня.

За най-малките ще има детска зона със занималня, горски цирк и конна езда. Всичко за фестивала можеш да видиш тук.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.