Българче завладя модния подиум в Москва

модния подиум

Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път специалисти и гости в рамките на Седмицата на висшата мода в Москва.

7-годишното момиче се включи във форума, който се проведе под щампата Mercedes-Benz Fashion Week Russia от 10 до 15 март, съобщава monitor.bg.

Българчето бе избрано за лице на колекцията на известната дизайнерка Кристина Кибовская, чиято колекция тази година пресъздаде вечната тема за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.

Елизабет-Амитис дефилира в 4 ревюта на 25-метровия подиум – 2 излизания с официални тоалети, едно дефиле в спортна колекция Art&Fashion by Kristina Kibovskaya и дефиле на Choupette. Малката красавица е и единственото българско участие в световния форум на висшата мода в Москва.

При предишните си визити в руската столица през 2016 г. и 2017 г., в рамките на международния детски фестивал Prince and Princess of the Universe, Елизабет грабна короната в своята възрастова категория и двата пъти.

Въпреки крехката си възраст, едва 7-годишна, Елизабет е донесла на България множество призове и медали от световни конкурси в Русия, Турция, Чехия и др. Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева, а корените й я свързват с последния сирийски крал, на когото тя е правнучка по бащина линия.

модния подиум

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.