Българка очарова Космополитън

в. Новинар

в. НовинарТя е на 25 г. и от години е сменила любимата България със САЩ. Българката Десислава Петрова прослави родината на хиляди километри.

Красивата българка спечели конкурс на американското издание на „Космополитън”. Деси победи 640 претенденти от цял свят.

Наградата, която 25-годишната Деси спечели, е професионална фотосесия в Маями, снимка на корицата на изданието и материал за нея на страниците му.

Конкурсът е продължил около 2 месеца в 9 кръга. Благодарение на вота на публиката 25-годишната Деси е била първа в седем от тях, а в останалите два – втора и трета, пише в. „Новинар“.

Българката е била излъчена за победителка от специализирано жури, включило се на финалния етап. Останалите три финалистки са от САЩ, Канада и Франция.

Десислава Петрова е от Ботевград, но се е установила в Хюстън, Тексас. Завършила е маркетинг в Нов български университет в София и е специализирала връзки с обществеността. Работила е като модел за „Гес“ и „Армани Ексчейндж“, а също и като гримьор.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.