Българки попаднаха в енциклопедия на красотата

българки

Красотата на жените е събрала в атлас на красотата фотографката Михаела Норок. Тя обикаля света с раница и фотоапарат, за да покаже красивите жени по света и да разкаже тяхната история. Без значение от религия, възраст и т.н.

Красавици от цял свят – от Афганистан до България, открива ги фотографката Михаела Норок, чието работно място са улиците по цял свят. От тях черпи вдъхновение и търси красота.

Румънката обикаля Земята, за да покаже красотата на жените – естествената и автентичната, съобщава бТВ.

В България открива красива Диляна. Михаела Норок приканва Диляна да се включи в проекта. В енциклопедията на красотата на жените има около 500 жени.

Освен Диляна, която има цветарски магазин, в атласа на румънката попадат и още две българки – учителката по цигулка Маргарита и състезателката по хогей Цветана.

А фотографката Михаела продължава да търси още красиви жени, по цял свят…

българки

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.