Начало BG Открития Ето как да опознаем България със споделени преживявания

Ето как да опознаем България със споделени преживявания

от LittleBG
0 Коментар

Insaiders добавя стойност към преживявания, с цел опознаване на културата и природата на България. Това обяснява Пламен Иванов, основател на стартъпа Insaiders, в ефира на bloombergtv.

Идеята ми за Insaiders дойде през престоя ми в Австралия през 2017, където в рамките на множество пътувания се запознах с автентичната култура в Австралия, както и с тази на други държави, спомена Пламен Иванова.

споделени преживявания, Пламен Иванов

Пламен Иванов

„Идеята за този престой и програмата, в която участвах, настъпиха преди 3 години, когато напуснах корпорацията, в която работих повече от 5 години. Дадох си сметка, че начинът, по който искам да успея в мисията си, е трудно да стане в корпоративния свят“, допълни той.

Попаднах на предприемаческа програма в Сидни и за една година успях да развия различни умения чрез различни проекти, разказа гостът. „Свързваме местни професионалисти от различни сфери – екскурзоводи, артисти, планински водачи, фолклорни танцьори, кулинарни специалисти, занаятчии с чужденци, които посещават България временно, за да им предложим еднодневни преживявания, с които да опознаят България„.

Бизнес моделът е процент комисиона от самата стойност на преживяването, което се обявява от самия изпълнителя на тази услуга, посочи Пламен Иванов. „Стартирахме проекта в София. Смятаме да го доразвием в Пловдив, Велико Търново, Варна, Бургас“, разкри той.

„Разчитаме на рекламата между отделните хора, както и на социалните мрежи. Планираме партньорства с инфлуенсъри, блогъри. На този етап потребителите са малко, тъй като стартирахме едва в края на тази година. Тепърва предстоят дейности в тази насока. Началната инвестиция е малка, защото не сме инвестирали в програмисти“.

„Бих казал, че кулинарните и занаятчийските преживявания са най-интересните, поне сега в началния стадий, отбеляза гостът. На този етап проектът се издържа със собствени средства. Но аз не бих загърбил началната мисия в името на инвеститорски интереси. Ако има инвестиции, те трябва да са свързани с нашата цел. Трябва ни устойчиво развитие на този вид туризъм, фокусиран върху автентични преживявания в България“, обобщи намеренията си основателят на Insaiders.

Повече за проекта може да разберете на сайта им – insaiders.com/bg/

armageddonsports.com
0 Коментар
1

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност