Фейсбук лудна по тази молитва за България

www.sibir.bg

www.sibir.bg
Социалната мрежа Фейсбук неведнъж е показала, че може да обединява и същевременно, разделя хората. Сега нова мания обедини българите, ползващи услугата на Марк Зукърбърг.

Уникална молитва за България става вайръл тези дни и обикаля всяка група и профил. От Фейсбук групите, които се включват в инициативата, призовават всички българи, всеки ден да се отдадат на молитва за България.

Ето и самата молитва:

Господи, Боже наш, Ти, Който си на небесата, чуй нашата молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата. Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост.
Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци;
Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя – Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.
Дай ни сила да живеем и воля да се борим с неправдите, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.
Амин.

молитвата е споделена от Учителя

*Източник: pozitivninovini.com.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×