Избраха новата Мисис България Вселена 2016

Мисис България Вселена 2016

Лора Акбари е новата Мисис България Вселена 2016 (Lora Akbari Mrs. Bulgaria 2016).
Носителка на актуалната титла Мисис България Вселена 2016, Лора Акбари е дъщеря на строителен предприемач, чиято дейност се развива на територията на няколко европейски страни, съобщава ПРофайл.

Акбари е представител на зодия рак. Родена е в София, където завършва Софийски унивреситет със специалност „Туризъм“. Живяла е и работила известно време в Америка, нo от любов към България се връща и с продобития опит и знания решава, че иска да се развива и да създава възможности, както за себе си, така и за всички около нея на собствна територия.

Тя е омъжена за персиеца Мансур Акбари, с който се запознават на едно от събитията, които той организира в България, чрез органзацията си (Международна икономика и култура). В началото на годината двойката сключва брак в столицата.

Мисис България Вселена 2016

Лора Акбари е официален представител на дубайските аромати „Аджмал“ за българския и австрийския пазар. Освен всичко това, амбициозната блондинка е и собственик на 2-етажно студио за красота Shahrzad Beauty „Шехерезада“ в София. В продължение на 4 години дамата се е осъвършенствала в миглопластика и микроблейдинг.

Мисис България е посланик на мира, в Международната организация за икономика и култура. Тя се вкючва в нея, с цел да подкрепи различни социални дейности, насочени в полза на благото на обществото.

Мисис България Вселена 2016

Победителката на конкурса смята, че всяка омъжена жена заслужава короната, защото е майка, съпруга и работеща жена. Надява се да има възможността да въздейства позитивно на младото поколение дами, да ги стимулира да са силни и независими жени, достойни партньори.

Лора се надява да бъде добър пример за достойнствата на една българска жена, в страната ни и извън границите й.

Мисис България Вселена 2016

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.