Патриоти си татуираха Хаджи Димитър и Шипка на гърбовете

Флагман

Флагман
Двама здравеняци събраха погледите на плажа в Свети Влас и безспорно отвяха по рейтинг селфитата на кифлите по бански и без бански. Коравите мъже позираха за снимка с перфектните си татуирани тела.

Този път обаче най-голям успех не им донесе това, че са напомпани във фитнеса, а татуировките на мускулестите им гърбове.

Мъжете със сигурност са патриоти, тъй като и двамата бяха избрали уникален боди арт с исторически символи от българската история. Снимката е публикувана в регионалното издание „Флагман“.

На гърба на единия се вижда в цял ръст образът на най-значимия български войвода – Хаджи Димитър, а на другия – Паметникът на свободата на връх Шипка заедно с надпис „Българийо, за тебе те умряха”.
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.