Приятелка помогна на своя близка да спечели ин витро процедура

Две семейства получиха възможността да сбъднат мечтата си за дом, изпълнен с детски смях като спечелиха ин витро процедури в кампанията „Пожелай си!“ на Медицински център New Life – Пловдив. Късметлийките са Росица Банчева и Емилия Чаушева.

Право на участие имаха двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така трябваше да напишат писмо, в което искрено и емоционално да споделят своята история.
DSC_0008Писмото на Росица Банчева бе избрано единодушно от журито на кампанията, чийто състав включва само специалисти в областта на ин витро процедурите. Писмото бе определено и като най-трогателното и е написано от близка приятелка на печелившата – Десислава Грамова, която е разказала любовната история на двойката, достойна за роман.
Писмото на втората победителка Емилия Чаушева бе изтеглено на лотариен принцип от детските ръчички на 2-годишната Елиор Алберто Бехар, в присъствието
на нотариус Цветомира Баровска.
В компанията на всички присъстващи гости, медицинския управител на болницата д-р Добринка Петрова имаше честта да се обади по телефона и информира щастливците за тяхната безценна награда. Новината предизвика искрена емоционална реакция и в двете участнички, и доведе до много сълзи от щастие.
DSC_0045
 „Дългогодишният ми опит с двойки с репродуктивни проблеми ме е срещал с различни истории, коя от коя по-трогателни. Именно запознаването ми с толкова много и различни съдби ме мотивира всеки ден да се боря и със сетни усилия да сбъдвам мечтите на хората. Искрено бих искала да споделя, че писмата, които получихме за кампанията „Пожелай си!“ , докоснаха не само мен,но и целия екип на клиниката. Благодарим на всички участвали в кампанията. Специално ще се свържем с всеки един от тях и ще им предложим помощ от всякакъв характер, за да сбъднем мечтата им за нов живот“ , обяви д-р Петрова.
Ето част от писмото спечелило първата награда:
„И тогава – 12 години след първата ни среща, тя ми каза, че имат проблем. Историята се изливаше като поток от устните й. Събития, дати, операции, лечение…години набездействие…години на надежда, интервенции, после… пораждащо се отчаяние… Нека тази история е моят подарък за тях. А може би е съдба, че всичко се случва така ненадейно… Вашата благородна благотворителна кампания се казва „Пожелай си!“. Те желаят, повярвайте ми -Желаят! Нека им помогнем да сбъднат мечтата си. Пиша на един дъх… Прочетете историята им, ако не сте сигурни, че те са вашите хора – прочетете я отново! Сътворете тяхното чудо!“

Коментар

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.