Ясновидката Николета не вижда нищо хубаво в бъдеще за България

Николета
Ясновидката Николета, позната ни от телевизионното предаване „Ясновидци“, често-често гадае какво ще е бъдещето на България.

Но за съжаление, Николета не вижда нищо хубаво в обозримото бъдеще за страната ни.

„Ще става все по-зле. Това е политически сценарий. В България ще стане пълен кошмар и хората ще бягат оттук“, прогнозира ясновидката в интервю за Novini.bg.

„Нищо положително не предстои на България.  Предстои глад и мизерия. Ще има девалвация на лева догодина или по-догодина. Който има пари в банката ще бъде засегнат,“ смята Николета.

Ясновидката, освен с мрачните си прогнози, е известна и с откровения си характер и бурен нрав. Това личи и от изказването й за шоумена Слави Трифонов.

„Ако това се случи – той би имал съдбата на Бареков. Той не става за политик, както и за певец“, казва Николета.

„Животът на хората ще бъде все по-труден. Няма да се вдигат пенсии и заплати. Българите ще бягат навън“, вижда ясновидката.

Тя заявява още, че „черните мъже, които влизат на тълпи в Европа, ще бъдат спрени“.

Николета

„Турция обаче ще продължи да рекетира Запада за пари. Те няма да навлязат насам в България, колкото хората се страхуват. Но ще има нови атентати в Европа. Това ще се случи във Франция, Германия и местата, където са по-концентрирани мигрантите. Те действат по сигнали и кодове чрез Фейсбук. Те си имат пароли като код. Например: „В колко да се видим? В 6:30. Това означава атентатът да стане по това време. Така работят те“, предупреди ясновидката.

Според ясновидката ще няма да има големи природни катаклизми у нас, защото страната ни е пазена, обаче ще има пожари. „Много пожари ще има тази година. На ниви, гори, няма да има наводнения, но ще има пожари. Виждам разцепени мостове и пътища. Ще има трусове, но няма да са разрушителни като в Италия“, прогнозира още Николета Йорданова.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.