Скреч карта ни праща на почивка из България

скреч карта

скреч карта

Скреч карта ни праща на почивка из България. Да, това е вече факт, благодарение на Кирил Мамаков. Младият българин решил да направи скреч карта, с помощта на която всеки може да избере къде да изкара почивката си из България.

Идеята е подходяща за всички авантюристи, които се чудят и не знаят къде да бъдат в почивните дни. С помощта на скреч картата може да изтъркате картата на България и така да се отправите на поредното си пътешествие. Разбира се, следвайки картата.

Тя може да ви прати на 89 различни места из България. Защото точно толкова са популярните и не чак толкова известните места, които са отбелязали върху скреч картата.

скреч карта

скреч карта

Защо точно 89, а не 90? Отговорът дава Кирил, който е решил да избере точно 89 места из България. Сред тях са места като Бургас, Тутракан, Перник и др.

А какво ще стане, когато обиколите и видите всичките тези 89 места? Пред вас ще се покаже цяла България – и буквално на скреч картата, и преносно, като видите тези 89 прекрасни честа из родината.

След като изтриете златното фолио от местата, които вече сте видели из България, пред вас ще се окаже цветна карта на цяла България. Така ще видите 89 туристически обекта от България върху картата.

Може да си поръчате скреч картата като ни пишете на infolittlebg@gmail.com.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.